Back to top

Červen 2018

Poslední dny v 6. A

Poslední týden školy byl náročný, ale my jsme si ho moc užili. Vše začalo ve středu návštěvou kina. Ve čtvrtek proběhl sportovní den. V první části programu- sportovním víceboji, se nám podařilo získat první místo. V turnajových hrách jsme se umístili na 3. místě v basketbalu. Parádní výsledky, za které všem gratuluji (a osobně všem děkuji za sportovní reprezentaci!). Celý týden jsme zakončili předáváním vysvědčení se sladkou tečkou od holek nakonec ...

Mistrovství České republiky školních týmů v šachu

Ve dnech 18. - 20. 6. 2018 se konalo ve Zlíně MČR v šachu školních družstev. Tým ZŠ Broumovská se kvalifikoval na tuto soutěž jako vítěz krajského přeboru Libereckého kraje v kategorii žáků 1. - 5. tříd. I když chlapci teprve sbírají zkušenosti, jejich odhodlání a perfektní vedení nese výsledky. Sestava Vojta J., Michal F., Adam P. a Tomáš H. bojovala celých devět kol na hranici svých šachových možností. V konkurenci 30 nejlepších týmů z celé ČR jsme nakonec obsadili 9. místo, a tím potvrdili, že naše škola je líhní talentů královské hry.

Platby - 9.B

Nachystejte si, prosím, všichni 74,- Kč na středeční kino, 30,- Kč na společnou fotografii + peníze na skupinkové fotky (jedna za 15,- Kč).

Snažte se mít přesný obnos, abychom mohli všechny platby urychlit.

Nezapomeňte na vyklizení šatních skříněk a dodání zbylých učebnic.

Děkuji!

D. Adámková

Školní výlet, chata Luž - 6.A

Výlet, který proběhl od středy do pátku, se povedl. Navštívili jsme nejvyšší vrchol Lužických hor, LUŽ. Proběhl celodenní výlet, koupání, "slejvák" i noční stezka odvahy. Na tři dny plno zážitků. Děkuji všem, bylo to s vámi prima. 

Fotky jsou na třídním rajčeti: https://mojetridabroumak.rajce.idnes.cz/Skolni_vylet%2C_chata_Luz/

Mléčný automat

Vážení rodiče a žáci,

z důvodu změny dodavatele projektu Ovoce a Mléko do škol skončí pravděpodobně i provoz mléčného automatu na prvním stupni.

Žádáme všechny uživatele, aby do konce června utratili kredit na kartě.

 

Půldenní výlet v Lidových sadech - 2.A,3.B

Slunečné dopoledne strávili žáci třídy 3.B a 2.A v Lidových sadech. Nejprve zhlédli Perníkovou pohádku s veselými písničkami v Experimentálním studiu a potom vystoupili na vyhlídkovou věž, kde shlédli Liberec z ptačí perspektivy. Zbytek dopoledne si děti pohrály na různých atrakcích v Dětském koutku. Někteří se svezli ve vlaku, jiní zase na kolotoči. Spokojení jsme se všichni vrátili na oběd do školy.

ATLETIKA - Excelentní výkony našich žáků

Dne 19. 6. 2018 se 5 našich žáků zúčastnilo Krajského finále 2018 Atletického trojboje všestrannosti s českým olympionikem Adamem Sebastianem Helceletem. Všichni žáci absolvovali všechny tři disciplíny - skok daleký, běh 50 m a hod míčkem.

Z každého okresu postoupili 4 nejlepší sportovci. V každé kategorii tedy dnes bojovalo 16 závodníků.

Úspěchy našich žáků:

1. třída 

Stránky