Back to top

Říjen 2017

Není drak jako drak - 1.odd. ŠD

Ve druhé polovině října jsme si četli pohádky a příběhy o dracích, vyprávěli si o pouštění draků, na celodružinovou výstavu jsme společně vyrobili draka Puzzlíka. Každý si mohl nakreslit náladového draka, složit jednoduchého létacího nebo vytvořit figurku draka pohádkového. Nakonec nás čekal dračí test, ve kterém si nejlépe vedla Amálka, a pouštění draků na školním hřišti.

Okresní kolo ve florbale (dívky, 6. a 7. třída)

 Dne 31. 10. 2017 jsme se zúčastnily okresního kola ve florbale. Naši školu reprezentovalo 15 dívek ze 6. a 7. tříd. Všechny hráčky bojovaly do poslední vteřiny, i když se nám nedařilo. Zejména lze pochválit Adélu Kolouškovou a Kláru Urbanovou za vynikající obranu a odvrácení mnoha střel, Stelu Rejnartovou za vytrvalost při osobní obraně a Jitku Musilovou za pěkné góly. Všem hráčkám děkujeme za reprezentaci školy!

 Celkové pořadí: 

Čj a D v 7.B

Milí sedmáci,

přeji Vám hezké prázdniny a v sobotu 28. října si zkuste vzpomenout na dějepis!

Ještě připomínám, že by měly být dopsané Vaše sešity - zejména mluvnický a dějepisný. Je mezi vámi hodně těch, kteří by si měli dát vše do pořádku - doplnit učivo, zanedbané domácí úkoly, vlepit všechny kopie a cvičení, která dostáváte!

D. Adámková

Říjen v družině Renata

Celý měsíc říjen nás provázelo téma zvířat, které děti bavilo. V naší 2. Výpravě za poznáním jsme se dozvěděli o patronu zvířat Františku z Asissi, díky kterému se stal 4. říjen světovým Dnem zvířat. Děti si do svého listu sestavily vybrané zvířátko v podobě puzzle. Četli jsme si z Obrázkové zoologie a dozvídali se tak více zajímavostí. Z našich oblíbených zvířat jsme vytvořili vystřihováním pestré nástěnné pexeso pro výzdobu schodiště školy a do herny jsme si namalovali veselou tapetu našich domácích mazlíčků, se kterými žijeme.

Lyžařský kurz - 7.A,B

Vážení rodiče, 

prosím o vyplnění návratky k lyžařskému kurzu a odevzdání ve škole (panu řediteli, paní učitelce Zrůstové) co nejdříve! 

Na návratku vyplňujete váš zájem a případně stav vašeho vybavení. Zda potřebujete nebo nepotřebujete půjčit vybavení na sjezdovky (běžky půjčíme všem automaticky). 

Návratka musí být od vás podepsaná. Odevzdejte ji, prosím, i v případě, že se z nějakého důvodu nemůže vaše dítě kurzu zúčastnit. 

 

Děkujeme, vyučující TV.

Stránky