Back to top

Říjen 2018

Lyžařský kurz 2019 - 7.A,B

Součástí školního vzdělávacího programu je v sedmé třídě lyžařský kurz. A pro žáky je tedy povinný.

Kurz se uskuteční v termínu 11. - 15. 2. 2019 na chatě Zvonice v Kořenově. Odkaz na chatu zde: chatazvonice.cz

Předpokládaná cena kurzu je 2600,-Kč (zahrnuje: ubytování, plnou penzi, dopravu a permanentky na vleky). Zálohu 800,-Kč je třeba zaplatit do 16. 11. 2018. Část zálohy je nevratná a bude sloužit k rezervaci ubytování.

Velká cena a Městská liga v šachu - Broumovská 2018

Dne 20. 10. proběhl na naší ZŠ turnaj - Velká cena a Městská liga v šachu - O pohár ředitele ZŠ Broumovská. Přivítali jsme bezmála 80 šachistů z různých koutů Libereckého kraje. V rámci Velké ceny odehrály děti 1. a 2. ligu, zbylé ligy (3., 4. a 5.) hrály v Městské lize. Za ZŠ Broumovská bojovali  naši žáci ve všech ligách, celkem nás reprezentovalo 14 hráčů. 

Reportážní fotky - ŠD 6. oddělení

Během měsíce října věnujeme většinu času pobytu venku. Stíháme ale i vyrábění a jiné aktivity. Snažíme se propojit příjemné s užitečným, a tak např. přírodní materiál sbíráme při společných procházkách v okolí naší školy a následně ho využíváme při zkoušení různých (netradičních) výtvarných technik. Aby si na své přišli všichni žáci, situujeme i zdánlivě méně zajímavé aktivity do venkovních prostor, což nám umožní třeba z vyplňování osmisměrky vytvořit akční kolektivní hru.

Dotazníkové šetření z informatiky

Na žádost krajské metodičky prevence paní Žákové vás prosíme o vyplnění tohoto dotazníkového šetření, které se týká vnímání kyberšikany na základní škole. 

Děkujeme za ŠMP Jakub Hříbal 

 

 

Stránky