Back to top

Duben 2020

PLÁN OTEVŘENÍ ŠKOLY

Vážení rodiče,

v minulých dnech a týdnech přešla celá škola na online výuku. Vše je nové jak pro žáky a vás, rodiče, tak i pro nás, učitele.  Chtěl bych Vám moc poděkovat za spolupráci a pomoc v této složité situaci. Velmi oceňuji Vaši práci a věřím, že to společně zvládneme!

Dle vyhlášky vydané MŠMT dne 27. 4. a navazujícím nařízení se dveře školy otevřou dne 11. 5. pro žáky 9. tříd a 25. 5. pro žáky 1. stupně. Návrat žáků do školy bude až do začátku hlavních prázdnin dobrovolný, ne tedy povinný.

Pokyn k organizaci výuky od 25. 5. 2020 zde:         čestné prohlášení:

Váš zájem o zařazení dítěte do vzdělávání posílejte e-mailem třídnímu učiteli nejdéle do neděle 10. 5.

Děkujeme.

7.část úkolů 27.4.-30.4. - 4.B

Milé děti,

posílám další část úkolů. I když bychom se měli s některými z vás zítra v 9 hod. vidět, úkoly budu stále posílat každé pondělí tak, jak jste zvyklí. Online setkání bude sloužit k procvičování, popovídání si mezi sebou, abychom se viděli a nezapomněli, jak vypadáme. Pokud někdo možnost online stkání nemá, nevadí.

Český jazyk - tentokrát to bude sloh na str. 23 v pracovním sešitě. Ještě e-mailem dostanete dva doplňující papíry k procvičení. Kdo má možnost, vytiskne si. V malém modrém sešitě pracujte na str. 32.

6.část úkolů 20.-24.4. - 4.B

Milé děti,

posílám další část úkolů na tento týden. Děkuji všem, kdo mi posíláte vypracované úkoly, nebo se aspoň ozýváte. Bohužel nic nevím o Šimonovi, Máje, Jirkovi a Nikolce.

Dlouho jsme se neviděli a nyní máme možnost online spojení! Pošlu na e-maily vašich rodičů návod, jak postupovat. Chápu, že každý nemá vhodné podmínky, takže účast na online setkání není povinné. Ale pokud vám to možnosti dovolují, budu ráda.

Black Friday

Opět je to tu! Speciální barevný pátek. Tentokrát jsme se zahalili do černé barvy a zakončili další „školní“ týden zvesela. Ať žije „Black Friday“!

Můžete se podívat na naše reportážní fotografie. Pro zobrazení celé koláže je nutné kliknout na fotografii.

5.část úkolů 14.-17.4.2020 - 4.B

Zdravím všechny děti ze 4.B a posílám další část úkolů.

Český jazyk - VZORY: PŘEDSEDA, SOUDCE. V pracovním sešitě str. 21, v malém modrém sešitě str. 29, 30.

Matematika - ČÍSLO MILION, pracovní sešit str. 16. Zopakujte si řády v čísle (kde jsou postaveny jednotky, desítky, stovky, tisíce, desetitisíce, statisíce, miliony). Popros někoho doma, aby ti diktoval do cvičného sešitu velká čísla. Dále číslo před nebo za tak, jak jsme dělali spolu v destiminutovkách. V matematických minutovkách si procvičujte písemné dělení se zbytkem na str. 24.

Online výuka dopravní výchovy

Vážení rodiče, níže najdete odkaz na online aplikaci, kterou vřele doporučuji k výuce i opakování dopravní výchovy.

Online aplikaci pro žáky základních škol připravil Tým silniční bezpečnosti s BESIPem, Asociací Záchranný kruh, portálem Bezpečné cesty a za přispění Libereckého kraje. V této aplikaci mohou žáci ověřovat své znalosti z oblasti dopravní výchovy.

Stránky