Back to top

Listopad 2020

Dějepisná olympiáda

Vážení a milí přátelé historie!

Ve středu 25. listopadu 2020 se nám podařilo zorganizovat na dálku školní kolo Dějepisné olympiády, které se odvážně zúčastnili žáci 8. a 9. tříd.

Chtěli bychom na tomto místě poděkovat všem našim mladým "historikům", kteří se rozhodli prozkoumat své vědomosti z dějin, a oznámit, že budou brzy vyhlášeny výsledky.

učitelé dějepisu 

Stezka za školou

Stezky za školou se zúčastnilo více jak 40 žáků naší školy. Všem patří velké poděkování za úspěšné vyřešení všech úkolů a ocenění proběhne v následujících týdnech ve škole. Ve fotogalerii si můžete prohlédnout úspěšné řešitele.

Výzva - Stezka za školou

Pro všechny žáky 2. stupně byla vytvořena stezka v okolí školy s několika zajímavými úkoly. Stezka začíná u hlavního vchodu školy. S sebou je dobré vzít si papír, tužkou a foťák. Prvních 20 úspěšných řešitelů získá věcnou cenu. Čas na splnění je do pondělí 23. 11.

Informace k provozu školní jídelny od 18. 11. 2020

Vážení rodiče,

od středy 18. listopadu bude také opětovně fungovat školní jídelna. Po dohodně s dodavatelem jídel se bude denně vydávat jedno jídlo, výběr ze dvou jídel plánujeme po dalším rozmělnění opatření. Vedle žáků 1. a 2. tříd mohou na obědy ve vymezeném čase (viz níže) docházet také žáci, kteří jsou nadále doma na distanční výuce. Dle nařízení ministerstva mají nárok sníst si oběd ve školní jídelně pouze žáci 1. a 2. tříd, žáci na distanční výuce si musí jídlo ve svých jídlonosičích odnést domů.

Stránky