Back to top

Květen 2023

Pohár rozhlasu Turnov 30.5.

V úterý 30.5. bojovaly naše holky z 8. a 9. tříd na krajském finále atletického Poháru rozhlasu. Aby zde mohly startovat, musely nejdříve před dvěma týdny vyhrát okresní kolo!!

V krajském finále už byla konkurence těžší a ačkoliv naše holky předvedly opravdu skvělé a bojovné výkony, tak obsadily nepopulární, ale přesto velmi cenné 4. místo!

Všem moc blahořejeme a děkujeme za reprezentaci školy!

Reportážní fotky přílohou...

Fotbalový turnaj dívek 1. a 2. třídy

Ve středu 24. 5. se žákyně první a druhé třídy zúčastnily fotbalového turnaje pořádaného Dívčí fotbalovou akademií Slovanu Liberec. Za výborné výkony byly hráčky odměněny drobnými dárečky a medailemi. Největší radost nám ale udělala prohlídka fotbalového stadionu a setkání s ligovými hráči i hráčkami Slovanu Liberec.

Už se těšíme na další ročník.

 

7. C v knihovně

Naši sedmáci dnes podruhé ve školním roce navštívili knihovnu a zažili zajímavý program s názvem Když je to "na draka". Nešlo o pohádky, ale o seznámení se zajímavými knížkami, v nichž se hrdina potýká s nějakým problémem. Nejatraktivnější aktivitou bylo hned úvodní přiřazování krátkých anotací a obálek knih k jejich názvům. Přikládáme reportážní fotografie. 

ATLETIKA - postup starších žákyň do krajského kola

Ve čtvrtek 11. 5. 2023 jsme se zúčastnili okresního kola Poháru rozhlasu (atletických závodů) pro starší žactvo (8., 9. třída).

V kategorii dívek se účastnilo 13 škol (103 dívek) a v kategorii chlapců 11 škol (84 chlapců).

 

Týmové úspěchy: 

Naše starší žákyně ve složení Jusťa, Nelča, Anča, Míša, Míša, Maruška, Sára a Káťa - 1. místo ze 13 škol a postup do krajského kola.

 

Stránky