Back to top

Březen 2021

Nová sportovní výzva - Odpískej nudu!

Milí přátelé,

Kroková výzva školního parlamentu dnes končí (výsledky brzy vyhlásíme) a tak je na čase nabídnout vám jinou tréninkovou výzvu.

Je od pořadatelů fotbalového poháru McDonald's cup  a nese název: "Odpískej nudu" - propozice a informace o velmi lákavých cenách najdete zde: Odpískej nudu!

Více o celém projektu McDonald's cup najdete zde: mcdonaldscup.cz.

Tak hlavně jen neseďte, ale sportujte....

 

Kroková výzva školního parlamentu

Dnes výsledky zveřejňovat nebudeme, ale připomínáme, že výzva končí a kroky se počítají do středy 31. 3. 24:00.

Své počty zašlete nejpozději do čtvrtka 1.4. 20:00.

Oficiální výsledky zveřejníme v úterý 6.4.

Tak pilně krokujte a nezapomeňte, že sportovat můžete i po skončení výzvy (děláte to pro sebe) :-)

ZÁPIS DO PRVNÍCH TŘÍD - DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

Vážení rodiče,

bohužel jsme pro vás opět nemohli uspořádat Den otevřených dveří, proto vám nabízíme ke zhlédnutí video, které naši školu alespoň trošku představí.

Video kompletně vytvořili zástupci našeho školního žákovského parlamentu, kterým tímto děkuji.

video ke Dni otevřených dveří

 

Blíží se také zápis do prvních tříd, který bude bohužel pouze online. Registrace bude zahájena 29. 3.

Veškeré instrukce k organizaci zápisu najdete zde: zápis do prvních tříd 2021

Pokud máte další dotazy, neváhejte se na nás obrátit telefonicky 733619033, 733619032 nebo e-mailem jana.krauseova@zsbroumovska.cz , reditel@zsbroumovska.cz   

Úspěch našich žáků v okresním a krajském kole Olympiády v anglickém jazyce

S radostí oznamuji skvělé umístění našich žáků v okresním a krajském kole Olympiády v anglickém jazyce. Okresní kolo proběhlo 8. 3. a sedmák Dan B. se umístil na krásném pátém místě.

Dnes 22. 3. se konalo krajské kolo, ve kterém Michal R. z 9.A získal v silné konkurenci 25 škol třetí místo. Krajského kola jsme se účastnili poprvé a hned "na bedně"! Oběma úspěšným žákům gratulujeme!

Problémy s mobilní aplikací Bakaláři

Vážení žáci, rodiče,

v posledních dnech se na nás obracíte s dotazy na problematický provoz Dokumentů v mobilní aplikaci Bakaláři. Jedná se o problém mobilní aplikace a dle vyjádření společnosti bude v nejbližších dnech řešen automatickou aktualizací. Děkujeme za pochopení.

Biologická olympiáda pro zájemce

Dobrý den, kdo má zájem o účast na biologické olympiádě, ať se mi e-mailem, nebo na hodině, nahlásí (nejpozději do 20.3.). 
Samotné školní kolo potom proběhne 26.3. on-line přes Teams. Studijní text najdete zde: https://biologickaolympiada.czu.cz/cs/r-11830-aktualni-rocnik/r-12159-st...

Těším se na všechny zájemce o přírodopis a biologii.

K. Matznerová

 

 

Únor v ŠD Renata

Celý měsíc nás provázelo karnevalové téma. Povídali jsme si o masopustních tradicích, průvodech a maskách, kterou si každý namaloval a ozdobil. Veselými, pestrými šašky jsme si vyzdobily tabuli v herně a zatančili si. Příští rok už se snad dočkáme celodružinového velkého karnevalu. Využívali jsme ještě hojnosti sněhu pro pohybové hry venku a chodili si hrát i na dětská hřiště v okolí. Dozvěděli jsme se O legendě statečného sv.Valentýna, kterého pomoc zamilovaným stála život a vyrobili jsme si z papírových ruliček tučňáky Valentýny.

Stránky